2021 – Een Boerenbruiloft

In 2020 zijn Anne-Marie en Cees verhuisd van hun boerderij aan het Spookverlaat naar Alphen aan de Rijn. Zij hebben dus afscheid genomen van het boerenleven.
Door de verhuizing is het idee naar boven gekomen om in 2021 een voorstelling te maken over het thema Afscheid nemen.

Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuw stuk, Een Boerenbruiloft, geschreven door Jan Ploeger. Daarbij zijn er boeiende plannen van regisseur Klaas Bolhuis om te gaan filmen, muziek erbij te laten componeren, en  buurtschap Groenendijk te betrekken bij onze voorstelling.

Momenteel zijn we in de voorbereidende fase. Speel locaties uitzoeken, subsidieaanvragen versturen; oud-spelers benaderen; tekst lezen; op zoek gaan naar kleding en een repetitieschema’s  opstellen.
Voorlopig kan er nog niet gerepeteerd worden. Verwacht wordt dat we in het voorjaar  de filmopnames en repetities plannen, mede vanwege de corona. De speeldata zullen dientengevolge niet voor volgend jaar mei of juni zijn.

Heb je zin om mee te doen, als speler of vrijwilliger?
Mail ons dan info@toneelvereniging-onderons.nl of bel met Anne-Marie: 06 55876875

De boerderij aan Het Spookverlaat